Kerstmarkt voor Pink Ribbon bij Depolim/Yoepie! in Lommel!

Op 3 en 4 december j.l. vond er voor het allereerst een gezellige kerstmarkt plaats, georganiseerd door Depolim Motorhomes en Yoepie! Camperverhuur in Lommel. De opbrengst van deze kerstmarkt kwam ten goede van Think Pink van Pink Ribbon. (Wist u dat 1 op de 7 mensen borstkanker ontwikkelt?)

Pink Ribbon in strijd tegen borstkanker

Ik mocht er met Atelier16A staan voor het geven van kinderworkshopjes “kerstkalebassen schilderen”. Naar hartelust konden de kinderen een gedroogde kalebas omtoveren in een prachtige kerstboom. Want van een simpele gedroogde kalebas kun je de mooiste dingen maken, of het nou Halloween, Kerstmis of Carnaval is. Waar andere collega-kerstmarktlieden hun geweldige aandeel verzorgden in een lekkere (warme) drank, een hap of verkoop van sieraden, keramiek en andere leuke dingsigheidjes (jawel, een heus woord!), trotseerden de jongste kunstenaars in de dop, met de grootste aandacht, de kou om bij het kacheltje in mijn chalet de mooiste kerstboompjes te schilderen, allemaal voor het goede doel. Want de opbrengst van de workshop ging volledig naar Pink Ribbon. Zelfs de papa’s en mama’s deden actief mee.

Hierbij wat foto’s ter impressie… (allemaal met goedkeuring voor publicatie van papa en mama uiteraard!)

(En de gedroogde kalebassen kwamen van Beijers Asperges en Pompoenen in Vessem!)

Kerstkalebassen schilderen bij Atelier16a!
De kerstman was er ook bij!

Volgend jaar is Atelier16A weer van de partij op deze kerstmarkt! (De hamburgertent was een aanrader…) In de tussentijd kunt u voor uw kinderfeestje bij ons terecht. In de toekomst wellicht zelfs een heuse pottenbakclub voor kinderen! Houd de website in de gaten!

Mocht iemand de workshop willen volgen, dat kan nog hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.