Een nieuwe masterclass KeraCoat…

In februari volgde ik een opleiding KeraCoat Teacher. Daarna kwam er al snel de verhuizing naar België en de overname van ons reclamebedrijf Impulse Reclameatelier achteraan. Door de immense drukte was er nog weinig ruimte in tijd en hoofd om verder te gaan in mijn eigen atelier. En zoals zo vaak het geval, dan gaat die creativiteit haast uit je systeem en is de stap om toch weer iets aan te pakken of ergens aan te beginnen torenhoog. Tegen de avond rolden we ons bedrijf uit, was het boodschappen, koken of een snelle hap en daarna te moe om nog iets uit de kast te trekken aan penselen, klei of verf. Dan was het baai baai zwaai zwaai en wees welkom lekker bedje.

Wat kun je dan beter doen om jezelf weer creatief ‘aan’ te zetten dan een masterclass volgen bij je vertrouwde opleider van Anieks Atelier in de KeraCoat? Vandaag eindelijk weer eens, in goed gezelschap, en onder het kundig oog van Anita, met mijn pootjes in het door haar bedachte geweldige spul waarmee je zo veelzijdig bezig kunt zijn. 


Met cellulose…


Fresco…


Nog meer fresco…


Ruw en fijn steengoed…


Daarna met bister…


En de accenten met acrylverf.

Ik vind dat nog best lastig, diepte en contrast aanbrengen met verschillende tinten, tegenstellende kleuren op de juiste plekken. Vandaar dat ik mijn volgende verdiepingscursus alweer in mijn achterhoofd heb geprent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.