Tante Rieky…

Sinds een week hebben Atelier16a en Impulse Reclameatelier een nieuwe medewerkster. Maak kennis met Tante Rieky, onze stresscounseler en bedrijfspsychologe. Tante Rieky gaat zorg dragen voor de reductie van het stresslevel op de werkvloer.

De eerste week moet ze zelf nog hard werken aan de reductie van haar eigen stressniveau. We hebben haar op advies van de fokster van Low Creek Ranch uitdrukkelijk eerst laten wennen in haar eigen veilige habitat. Waar een afgedankte kinderbox al niet goed voor is. Het zorgde er voor dat ze binnen no time transformeerde van een trillend zenuwachtig biggetje tot een ondernemende en nieuwsgierige dame. Nog twee dagen, dan mag ze de volgende stap nemen in haar inwerktijd in ons atelier.

Met een mooi buitenhok en een luikje in de achterdeur naar binnen, heeft ze straks de vrijheid en kan ze kiezen om lekker aan te keutelen in onze grote tuin bij de kippetjes of gezellig op visite te komen binnen. 

Tante Rieky

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.