Eindelijk een update!

Het is even stil geweest bij Atelier16a. Maar dat betekent niet dat wij stil hebben gezeten. Er is ontzettend veel gebeurd in de tussentijd. Maar nu alles een beetje op de rit is, is er weer ruimte voor een update!

Wij zijn inmiddels verhuisd en wèl geëmigreerd! Naar België dan wel maar qua regelwerk komt daar zó veel bij kijken! Officieel naar de vreemdelingendienst, ha! We zijn inmiddels keurig als statushouder geregistreerd en inwoner van Pelt alwaar wij een reclamebedrijf hebben overgenomen: Impulse Reclameatelier. Meer ruimte en meer mogelijkheden om op signing, ontwerp maar ook op mijn eigen creatieve gebied te kunnen uitbreiden.

De pipowagen is achtergebleven. Die werd te klein voor mijn steeds groter wordende creaties en ook mijn workshops hadden meer ruimte en mogelijkheden nodig. En inmiddels ben ik ook een opleiding gestart aan de kunstacademie in Arendonk. Ik ga me helemaal toeleggen op de Keramiek. Ik zal regelmatig ook een update geven over mijn voortgang daar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.