Een workshop KeraCoat…

Gisteren gaf ik bij Atelier16a, veilig volgens de Coronaregels, voor de allereerste keer een workshop KeraCoat, het 3 in 1 medium dat ontwikkeld en gepatenteerd is door Anieks Atelier. Ik volgde daar eerder de teachersopleiding. Ook al hadden ze er enorm veel zin in, mijn cursisten zagen er in eerste instantie best wat tegenop. Het leek ze heel erg moeilijk om een torso te maken met KeraCoat. Maar niets is minder waar. Iedereen kan dit. Met een beetje aluminiumfolie, schilderstape en een kalksokkeltje kun je al een ontzettend leuk en professioneel werkstuk maken.

Ook een keertje kennismaken met KeraCoat? Neem gerust contact op!

2 Replies to “Een workshop KeraCoat…”

  1. Ik had heel andere ideeen bij een torso maken, maar zeker niet dat er zoveel aluminiumfolie en schilderstape aan te pas zou komen. Je kan alle kanten op met de folie; z.n. voeg je iets toe of haal je iets weg. Niet teveel nadenken en gewoon doen en je zal verrast worden door he eigen kunnen. Dan lekker kliederen met de KeraCoat; elk stukje schilderstape moet bedekt zijn. Als dat klaar is komt het moeilijkste deel; de kleur aanbrengen. Zoals Joyce zei: niet als de winterschilder, maar lichte bewegingen. Dat ging bij mij dus meteen mis, maar niet getreurd een doekje of een laagje KeraCoat en je kan weer verder.
    Uiteindelijk vond ik de kleur toch niet mooi dus ben ik opnieuw begonnen. Ben heel blij met het eindresultaat. Dank je Joyce voor de workshop en je hulp.

  2. Inspiratieloos en 0-aan creativiteit, zo heb ik me voorgesteld aan Joyce. Die uitdaging is ze aangegaan: moet jij maar eens opletten, iedereen heeft creativiteit in zich”
    Ik ben verrast en trots op m’n 1e “ kunstwerk “ ( vooral de capuchon is m’n trots)
    Joyce heeft met de KeraCoat workshop een hele goede keuze gemaakt! Met kennis van materialen en haar tips en aanwijzingen is het een hele leuke creatieve middag geworden. Voor herhaling!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.