3D met Anieks KeraCoat….

Vandaag was dag 3 van de teachersopleiding KeraCoat bij Anieks. 

En dat betekent dus een certificaat..   

Wat een heerlijk materiaal is dat.

KeraCoat is een 3D 3 in 1 verharder, een vernis of een lijm of verf waar je op een heel gemakkelijke manier de prachtigste kunstcreaties kan maken. Als verharder is het een product om allerlei absorberende materialen als textiel, papier etc. hard te maken. Het heeft een groot lijmend vermogen waardoor het ook goed blijft plakken. De transparante KeraCoat kan gebruikt worden als vernis, en als je kleurpigmenten aan de transparante KeraCoat  toevoegt, kan het uitstekend fungeren als verf. Je kunt er 3D mee aanbrengen op je schilderij. Als je er structuurpoeders als steengoed of cellulose bij doet, kun je er allerlei structuren mee aanbrengen, van heel fijn tot heel grove structuur. De hoeveelheid van die stoffen maken de diversiteit in die structuren. Je kunt er zelfs klei mee maken. Door de veelzijdigheid van dit door Anieks bedachte, vervaardigde en gepatenteerde medium, is het op ontzettend veel manieren te gebruiken. In het filmpje hieronder van een van mijn werkstukken tijdens de opleiding, zie je de verschillende structuren en materialen op een schildersdoek. Na de lockdown ga ik via Atelier16a deze workshops geven. Je kunt dat natuurlijk ook bij Anieks Atelier zelf.

1 Reply to “3D met Anieks KeraCoat….”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.