Geef Corona een schop onder zijn kont…

Ben jij ook zo verdrietig over Corona? Misschien wel omdat oma zo ziek is. Of omdat opa er door dood is gegaan? Of gewoon omdat hij zo stom is? Of om allerlei andere redenen die in jouw hoofd of in jouw hart zitten? Misschien barst jouw hart wel bijna van boosheid. Maak Corona zo mooi mogelijk! Zó mooi, dat hij met zijn staart tussen zijn stekels wegkruipt. Je mag hem maken zoals jij wilt. Tekenen, schilderen, plakken, misschien wel maken van papier maché zoals in het andere filmpje hier bij Atelier16a. Alles mag! Denk daarbij aan alles wat je zo lelijk vindt aan Corona en vooral ook waarom.

En mocht je hem aan mij willen laten zien of me vertellen erover, het hoeft natuurlijk niet als je dat niet wilt maar het mág! Altijd! Op info@atelier16a.nl. Of vertel erover tegen iemand bij wie jij je fijn voelt of tegen wie jij altijd alles kunt vertellen.

Meer knutselideeën staan op https://atelier16a.nl. En er komt nog veel meer! Wil je daar niets van missen, abonneer je dan op dit kanaal en klik op het belletje. En laat je papa, mama, opa of oma ook eens kijken hier?

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.